lördag 30 augusti 2008

Paket!

Gårdagen räddades av ett paket i brevlådan. Ett paket som innehöll två paket från min hemliga vän som numera inte är ett dugg hemlig :) Jag hade ingen aning om vem du var/är. Tack goa rara Annika för allt fint du har skickat till mig. Jag har flera projekt som pågår och jag är ju periodarstickare så jag har inte ännu bestämt vad jag ska använda de fina garnerna till. Men det ger sig. Jag har alltid garn som ligger och liksom mognar till sig innan jag vet vad det ska bli/vad det vill bli ;) Det tog ett tag innan jag började läsa boken jag fick i förra paketet eftersom jag hade en hög med böcker jag hade bestämt mig för att gå igenom först. Nu har jag snart läst ut "Pilgrimsresan" och jag tycker mycket om den. Vissa händelser som beskrivs är kanske lite väl fantastiska, men som alltid i Paolo Coelhos böcker finns det mycket klokskap att ta del av.

Jag måste erkänna att jag har varit lite slö på Blogspot, jag har inte varit särskilt aktiv här på sistone. Om ni vill hittar mig allt som oftast på Metro. Jag har ännu inte bestämt mig för vilken blogg jag ska lägga mest krut på ...4 kommentarer:

Annika sa...

Ett jättestort tack för ditt fina kort!!! Såg minsann att det var du som tagit det själv. Vad glad jag blev för det.
Jag hoppas att paketen har passat. Garnet i sista paketet köpte jag ett likadant nystan till mig själv, tyckte det var så härliga färger. Ska bli spännande att se hur det blir.
En stor kram!

Anki sa...

Paketen har varit finfina! Garnet i det sista är kanonfint med härliga färger. Det får bli ett sockprojekt till vintern tror jag :)

agata sa...

TACK!
Ja, för det sista hemlispaketet, och alla de tidigare! Jag är mycket imponerad av din uppfinningsrikedom! Väldigt fina saker har du fått ihop!

Anonym sa...

Nämen här är du ju! Vilken mysig blogg du har här:)
Nu har jag mycket att läsa i kapp!
Krya på dig nu.
Kramar
Helena