fredag 22 juni 2012

Men jag tror jag baxnar ...

… är jag här? Det var inte igår minsann … 
Nu är det genomgång av bilder som står på programmet så jag blir inte långvarig men några smakprov från Ålandsturen häromdan ska ni få ... Åland ja, denna härliga ö som härbärgerar denna härliga mö. Äntligen fick jag träffa Nina (och vice versa *blinkeblink*).
















Undrar nu om jag ska ta itu med det här bloggeriet igen … på riktigt liksom …

4 kommentarer:

Skanegrabben i Malmö sa...

Hej och välkommen tillbaka till bloggandet.

Anki sa...

Tackar!

Nina/Stjärnkraft sa...

Klart du ska börja blogga igen! Åtminstone småblogga lite, det kan du väl..?

Finfina bilder du lyckades peta in i "tungkameran"! Och tack, tack, tack för kärkommet, trevligt besök och kassen, vars innehåll värmde direkt och som kommer att värma än mer i framtiden ;o)

Anonym sa...

Jag är Helena Julio från Ecuador, jag vill prata gott om Mr Pedro i detta ämne.
Mr Pedro och hans låneföretag ger mig ekonomiskt stöd när alla banker i min stad avslog min begäran om att bevilja mig ett lån på 500 000,00 USD, jag försökte allt jag kunde för att få ett lån från mina banker här i Ecuador men alla avslog mig eftersom min kredit var låg men med gud nåd fick jag veta om Mr Pedro på en låneplattform så jag bestämde mig för att prova att ansöka om lånet. Med Guds vilja gav de mig ett lån på 500 000,00 USD. Låneförfrågan som mina banker här i Ecuador har tackat nej till, det var verkligen fantastiskt att göra affärer med dem och min verksamhet går bra nu. Maila/kontakta om du vill ansöka om lån hos dem.
pedroloanss@gmail.com