tisdag 8 juli 2008

Finaste stickeväskan!Äntligen kom den då, väskan jag beställt hos Stickfrossa. Fast posten skrämdes minsann genom att dra ut lite extra på leveranstiden, huua.
Som ni ser på bilderna (tyvärr lite mörka) är det den finaste stickeväska man kan önska sig och jag är ganska så säker på att den är unik här i "byn". Gör ett besök hos Anna vet jag och kolla in allt fint!

Annars är det mesta som vanligt här. Jag jobbar mina 25% och när jag kommit hem säckar jag ihop på soffan med Jacob Nordenssons röst ljudande ur högtalarna. Det är jätteskönt att ligga och smådåsa till en spännande deckare. Tyvärr gör det här kyliga blötvädret att värken blir värre, och därmed även tröttheten. Jag somnar och blir tvungen att lyssna om på samma avsnitt ett par gånger. Fast nu lyckas jag visst med konststycket att hålla mig vaken så jag hinner nog lyssna färdigt på "Den oskyldige" av Harlan Coben i dag. Det är en spännande historia bra uppläst av nämnde Nordensson. Av mina fyndböcker har jag idag på tåget läst ut den av Marie Hermansson. En bra bok. Fängslande och lättläst om ett par udda karaktärer. Ja ni förstår ju att den är läsvärd när jag till och med hållit mig vaken på tåget på väg hem från jobbet ...

12 kommentarer:

Ginger Beer sa...

Den var fin och kul filur på:)

Monica sa...

Provar annan id...

Linda sa...

Stickväskan som Anna gör är verkligen superfin! Jag jobbar också 25% och vet precis hur det är. Fast just nu har jag semester och det är väldigt skönt!

Anki sa...

Ja jag är barnsligt förtjust i den broderade filuren. Det ser ut som en slags myggliknande svävande barbamamma. Aj lööv itt!

Anna sa...

Jamen himmel och pannkaka så länge du fick vänta, flera dagar mer än andras som postades samma dag! Skönt att den kommit hem och fått ett kärleksfullt hem! Ha en underbar semester!

Mildamakter sa...

Så läcker...men jag tycker att den ser ut som en glad potatis :o)

Anki sa...

Ja minsann, här får hon det bra. Jag ska mata henne med mjukt gosigt garn varje dag, den lyckliga gyllene potäten ;)

Akhila's Handblog sa...

De ar sa superfina Annas vaskor. Jag tycker speciellt om de med filurerna. Blev sa nostalgisk av fotona av dina second hand fynd. Min mamma stickade mig en vast precis som den pa bilden.
Akhila

Anki sa...

Wow Akhila, vilken duktig mamma! Du brås nog på henne :-)

Eva i Halmstad sa...

Må så gott.
Eva, som lyssnat om många kapitel.

Britt-Marie sa...

Vilken snygg väska förstår att du är nöjd med den.

Härliga böcker då köpt, en del av dem kan jag gärna överta : )

kram

Anki sa...

Omlyssnare är vi nog allihopa :-)

*Håller hårt i stickeböckerna*