torsdag 17 juli 2008

Torsdag - en dag kvar till semestern!


Jag har bokat tid hos frissan till morgon för mig och sonen. Vi behöver trimmas båda två inför måndagens utlandsresa. Far i huset stänger butiken för en vecka och vi tar tåget till Oslo för att unna oss en lillsemester ett par dagar. Tågbiljetterna var billiga och hotellet blev billigt via Coop Medmeras hotellcheck. Tur det för det mesta lär vara hiskeligt dyrt i Norge. Om vi äter stadig frukost så sent som möjligt så kanske jag har råd att köpa en härva norskt ullgarn eller två ;)
Jag återkommer i det ärendet efter vi har varit där ...

Förresten! Har ni inte sett "Little Miss Sunshine" ännu? Gör det! Det är den bästa filmen jag och gubben sett på länge. En hyfsat vanlig, hmmm, familj drabbas av många och oväntade ganska absurda händelser. En del manar till eftertanke och somligt ger sköna skratt. Mycket bra skådisar. Just nu får man dvd-n som en bilaga till tidningen Tara. Tidningen i sig är inget vidare, men värd att köpa tack vare filmen.

4 kommentarer:

Monica sa...

Eran huskissekatt?

Anki sa...

Jajamensan, vår tigerlejonlokatt. Hans matte skulle flytta utrikes och då tog vi hand om honom. Han är ca 5,5 år. Han har bott hos oss i ett år nu och han verkar trivas utmärkt :-)

Lillan sa...

Vilken snygging till katt! Hoppas ni får trevligt i Norge!!

Anki sa...

Ja visst är han snygg! Halvnorsk är han också så han kanske skulle få hänga med till Oslo egentligen ...