tisdag 1 juli 2008

Nu ere juli igen

Jösses, första halvan av 2008 är redan väck, borta, finito. Vi har haft en del tråkigheter inom familjekretsen under den tiden så nu hoppas vi på att den här halvan av året ska bli bättre.

Jag är fortsatt sjukskriven men nu till 75% en bit in i augusti, sedan får vi se hur det blir efter semestern. Jag är fortfarande galet trött. Efter två timmar på jobbet säckar jag ihop och börjar blanda ihop saker. Det drar dessutom kallt på jobbet och det är ju rena natta för värken i nacke och axlar. Jag sover allt som oftast på tåget när jag åker hem. Inte ens den mest spännande (eller roliga) bok kan hålla mig vaken. Tur att jag bor vid slutstationen och att tåget alltid knycker till i en kurva innan det kommer fram. Annars vore risken stor att jag satt kvar och åkte fram och tillbaka. På morgnarna läser eller stickar jag. Resorna tar ca 35 minuter så jag hinner med litegrann :-)

Klicka på länken nedan så kan ni se hur det kan gå i pendlarnas värld ...

http://www.youtube.com/watch?v=AUIAc1lFy6E

3 kommentarer:

Ginger Beer sa...

Över en timme resa för två timmar på jobbet, det blir ju nästan en halv dag ändå så jag förstår om du blir trött!

var rädd om dig!

londongirl sa...

Hoppas också att resten av ditt år blir bättre än vad det har varit!

Själv har jag tillbringat hela året på sjukhus dagligen med sonen så nu hoppas jag också på en vändning till det bättre.

Säger som gb här ovan...var rädd om dig!

Anki sa...

Ginger: Ja det kan tyckas snurrigt, men det funkar faktiskt. Det är hyfsat vilsamt på tåget, jag har bra sovmorgon, är hemma till strax efter 13 och under de två timmarna på jobbet orkar jag göra mitt bästa. På nå't vis känns det som att det hjälper mig att komma igång på dagen.

London: Jag hoppas innerligt att det vänder och att det bara blir bättre för er också framöver!

Tack bägge två!