tisdag 4 maj 2010

En trappa upp ...

Jodå, både bildlikt och bokstavligt talat ... Idag fick jag och fyra tjejer till på jobbet reda på att vi får tjänst på kundcenter. De håller till på våningen ovanför växeln och är tillika ett kliv uppåt på karriärstegen, haha ... Utbildningen börjar redan om två veckor och det lär bli modell korvstoppning ... Vi har sökt tjänst där flera gånger tidigare men alltid blivit förbigångna. Nu har vi ganska nyligen fått en ny områdeschef och hon tänker helt klart i andra banor än den förra gjorde. Dessutom var vår enhetschef drivande. Personalstyrkan i växeln ska krympas framöver och hon satte ner foten och sa att nu måste vi få chansen. Schysst av henne trots att hon blir av med fem stycken på en gång. Trots allt ger en tjänst på kundcenter bättre meriter än en anställning som telefonist ifall man nu skulle få för sig att söka sig bort därifrån i framtiden. För ni vet väl hur det är ... "Har jag bara kommit till växeln?" ... Hrmmmppppfff ...
Nu ska ni få se några av mina "bli-glad-av-saker", de som står på en hedersplats här hemma. Ängeln fick jag av mamma, den lilla gumman är ett loppisfynd, grodprinsen en present från en kär vän och kollega. Pennan bara måååååste jag ju köpa. Den stod där i en burk på Indiska och ropade: - Köp mig! Ta hem mig och jag ska inspirera till stordåd ... Haha ...
5 kommentarer:

Stjärnkraft sa...

Hjälp! Jag tror jag har blivit kär i en groda! Gudars, så söt den är. Och pennan var riktigt tjusig den med. Lite busig, typ :o)

Och stort grattis till befordran, hörru!!! :oD

Rosenvante sa...

Är väl inte bara att vara i växeln. När jag jobbade på Destination Gotland och vi startade upp företaget, bytte jag av i växeln och det var ingen dans på rosor vill jag lova. Det är arga kunder, det ska kopplas och folk glömmer att logga in och ut telefoner. Nej, det är ett tufft jobb, jag vet. Lycka till med det nya korvstoppandet och jobbet.

Tigris Predikantan sa...

Grattis!
:)

skapa och inreda sa...

Men åh!! Den lilla grodan är nog en prins. Du måste pussa den så ska du se:)
Kram annika

Lil sa...

Håller med dig förstås, i din kommentar hos mig för ett tag sedan, att Bohuslän är härligt. Jag älskar havet, förutom när det är is, som sagt. Vart brukar ni åka i Bohuslän?