måndag 31 maj 2010

Skrivkramp och huvud som en svamp ...

Jösses så fort tiden går! Det är ju en hel vecka sedan jag gav ett livstecken ifrån mig här ... Man skulle nästan kunna tro att jag faktiskt varit i New York och fotograferat klockan, haha!

Sanningen är att jag satt mig vid datorn ett par gånger, men fingrarna har inte velat skriva det huvudet varit fullt av. Tur är väl det för då hade ni fått läsa en hel massa vägledningar, processer och annat som min hjärna absorberar för tillfället ... Men här är jag nu och tack för att ni hållit bloggen varm åt mig under tiden. Dessutom har jag ju vunnit hos Eva. Vad får ni se framöver för jag lyckades kapa åt mig den hemliga vinsten. Hurra hurra hurra!

I torsdags var det vårmarknad i Sumpan. Janne Schaffer lirade på E-strad och jag bjussade min gitarrgalne tonårsson på det. Supertrevliga 90 minuter med musik och minnen berättade av tungvrickaren. Sonen min spelar gitarr och är riktigt duktig. Han uppskattar en skicklig instrumentalist även om typen av musik inte riktigt är den han själv lyssnar på. En bra kväll!
Sen har jag virkat ett par tofflor till. Dottern den yngre adopterade dessa och dottern den äldre krävde genast ett par likadana. Meningen var att det skulle bli solar att sy fast, men jag upptäckte att de blev lite för stora så det fick bli som det blev ...

Underbara dofter slår emot en nu när man är ute.
"Svarta" Penséer. Ser nästan ut som sammet och är sååå vackra.
Viiiita syreeeener ... lalalalallalalala ... Vem var det som sjöng den? Det var ju jag! Alldeles nyss ju ... *blinkeblink* ...
Morsdagsbuketten minsann ...
Nu ska jag ta en sväng runt i Bloggiversum och se vad ni har haft för er. Tjollahöpp!

8 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Där är du ju !!! Har mejlat dig !!!
Jättetjusiga bilder, som vanligt.
Ha det gott !!! Eva

Fiff sa...

Åhh, coola tofflor! Värsta glada färgerna! Tog in en bukett syréner i veckan, och hela huset doftade ljuvligt! Bra du inte e borta för länge, diggar ju dig:-)

Astrid sa...

Men ååh, Janne Schaffer, varför är man aldrig med när den chansen dyker upp..
Jag har också en son med gitarr. Det är så härligt att höra honom.

Stjärnkraft sa...

Puh! Tur att du dök upp innan man fick hjärtsnörp av oro :o) Aja baja att "fara till New York" utan att informera bloggligan i förväg! *hötter med pekfingret*

Asså, dina tofflor blir ju hur coola som helst, bruden! :oD Du har inte funderat på att tota ihop en beskrivning och dela med dig av här i bloggosfären..?

skapa och inreda sa...

Härligt färgglada tofflor!!
Njuter av de andra fina bilderna:)
Kram Annika

Rosenvante sa...

Mm, man undrar ju vart du varit. Tur du fick hjärnhalvorn och fingrar att stämma så vi fick ett livstecken från dig.
Syrenerna är på gång men inte utslagna ännu här. Vackra bilder och fina tofflor. Solen liknar en komet som är på väg mot nya mål. Inte så dumt heller, för fötterna är väl på väg mot nya mål hela tiden och det blir ju väldans passande att ha det på tofflorna då.

Cia40 sa...

Dessa ljuvliga syrener, som doftar så gott, tyvärr för starka för mina ögon (allergi), tittar här på dina istället, tror även jag känner en liten doft igenom datorn...:):)
Dina tofflor är underbara,i ljuvliga färger, ser somriga och gosiga ut!:)
Kram Cia:)

lil sa...

Tofflorna är ju så fina!