tisdag 31 maj 2011

Jag är kvar i Sverige ...

Ni kanske trodde att jag hade dragit med vinsten, haha ... Nä, det har varit en jäkla massa jobb och en del trötthet den senaste tiden. Nu är det kvällspass som gäller ett par dagar och ikväll kan jag bara inte somna. Tur att jag har chans att ta en rejäl sovmorgon i morgon, jag ska inte vara på jobbet förän 13.30. Jag har vridit mig i sängen, läst, vridit mig i sängen, druckit vatten och virkat. Till slut var det lika bra att gå upp en stund och då kom jag på att jag måste visa er mitt fynd från igår. Gubbas och jag åkte till återvinningscentralen och slängde en massa skräp ur förråden och vi ställde in ett par felfria grejor i bytesrummet. Jag hade inte tänkt ta med något därifrån, men jag kom ut med en fantastisk skapelse ... eller inte ... Gubbas tycker INTE kan jag meddela, medans jag och döttrarna skrattar gott och tycker att den är obetalbar (vilket den ju också var eftersom den var gratis). Nåja. Nu står hon på trappen istället för en trädgårdstomte. Vad tycks?

5 kommentarer:

Fiff sa...

hihi, vad knasig! Fast finare än en tomte :-)

Evas Pyssel sa...

Ja vad säger man .....ha ha ! Men skrattar bäst som skrattar sist...vi har en Hugo vid knuten som mannen fått i present. !!!!! Ha en bra dag ! Kram Eva

Stjärnkraft/Nina sa...

Haha, men vad är hon (?) för något..? En uppsnofsad teletubbie eller..? Faktum är att denna tingest är så grotesk att den genomgår en metamorfos och blir rentav snygg. På rätt plats kan hon (?) verkligen bli pricken över i:et; ett välplanerat stilbrott, so to speak. Grattis, du gjorde rätt som bar hem henne (?)!

Anonym sa...

Det är bara jag som tittar in och jag vet ärligt talat inte vad jag tycker, jag både tycker om henne och får lite konstiga ryskänslor.

Kram

Anki sa...

Jag har kluvna känslor för henne (?) jag också ... men jag har bestämt mig för att gilla :D