onsdag 11 juni 2008

Vilken lycka - fotbollsseger OCH regn ...

Jajamensan, i morse vaknade jag till det ljuva ljudet av regn mot fönstren. Det trodde jag inte att jag någonsin skulle säga, men det är ju så torrt i markerna. Med alla småbränder som blossar upp här och där så skulle det behöva regna ihållande i en vecka minst. Tyvärr innebär ju detta att det har blivit kyligt också. 12 grader visade termometern nyss, burrrrrr!

Sonen är på skolavslutning just nu. Det ska bli intressant att se betygen och om han behöver gå på den extra matteveckan i sommar. Han har varit skoltrött hela vårterminen men har ryckt upp sig de senaste veckorna. Han vet att han måste ligga i nästa år om han ska komma vidare efter nian. Han kommer säkert vilja gå nån linje med musikinriktning. Han spelar elgitarr, övar flitigt och är riktigt duktig :-)
Ikväll ska vi traditionsenligt gå på restaurang. Vi brukar göra det på avslutningsdagen. Det blir nog byns Kinakrog i år igen.

Vilken härlig match det blev ändå igår kväll, trots ett maskande grekiskt lag. Zlatans mål var urtjusigt men Petters mål var skönast!

2 kommentarer:

Ginger Beer sa...

Kinamat e gott:)

Anki sa...

Jajamensan, tle sma lättel!